Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General discussion RSS
Web Access...
Trent #1
Member since Mar 2005 · 1 post
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Hi... Great plugin!!

I am having issues with web access from work.
I am running the browseamp server at home, per the installation/setup instructions on your site. I opened port 80 (for testing) on my linksys router, but no luck. I did not know whether to set the port for tcp or udp, so I selected both. I have user accounts set up per instructions as well... is there a setting I am overlooking?

Thanks in advance for any time you spend on my problem.
Layne (Guest) #2
No profile available.
Link to this post
If you are using the default installation, the HTTP port is 9100, not 80 (80 is the standard http port).
Guest (Guest) #3
No profile available.
Link to this post
When I first installed browseamp, I could see all of my sub-folders in my music folder. Now I can only see the music files themselves. How can I change it back so users can see the folders?

Thanks!
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 134.4 ms (50.4 ms) · 41 database queries in 42 ms
Current time: 2018-08-19, 11:36:38 (UTC +00:00)