Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Skins RSS
album pictures
w-yosh-c (Guest) #1
No profile available.
Link to this post
Hello,

I'm trying to place the album picture in my new skin. I was looking at the eXtended skin because they have that feature but it doesn't work, the picture are not placed as they should be.

This is my code:

<table class="nested_table">
    <tr>
  <td class="td_nested_pic">
      <img src="album.jpg?src=<#CurrentTrackDirectory urlencoded=1>">
  </td>
    </tr>
</table>

The album-pictures are placed in the directories with the mp3's and are all named album.jpg


Any help?

Thanks,

w-yosh-c
Avatar
Azimuth #2
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
You say that the eXtended skin does not work for you? Have you gone to the Options page and set up your naming system?

I added your code to one of my pages, and once I changed the jpg name to what I use, it does work.
Guest (Guest) #3
No profile available.
Link to this post
The strange thing is, on my second pc everything goes fine. But going back to my pc I would like to use, no picture is to be found. Maybe it is my system, I don't known. I'm planning a complete reinstall of my system this week, maybe that will fix the problem. I'll let you know.

When I replace the image-tag as followed, a picture is shown if available. If not, some ugly 'picture-not-found' image is placed on my website.

<img src="<#CurrentTrackDirectory urlencoded=1>/album.jpg">
Avatar
Azimuth #4
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Hmm. Maybe this is the problem that I saw before. Try making a new, test playlist with just a few tracks that have album art and see if that works.
Avatar
Henry (Administrator) #5
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Dear Guest.

Your code for the cover art image is not correct. The location of the cover art file is a parameter for the requested file and is processed by BrowseAmp itself, not the webserver module. The correct syntax for your code is:
<img src="album.jpg?src=<#CurrentTrackDirectory urlencoded=1>" width="160" height="160" border="0">
w-yosh-c (Guest) #6
No profile available.
Link to this post
After cleaning up my system, everything goes just fine!!!  :-D

A screenshot of the skin (integrated in my home music website) I'm working on can be found here:

http://users.skynet.be/w-yosh-c/browseamp/...p/browseamp.png

The skin is strongly based on the LAN DJ skin, so many credits go to the creator of this skin. (Also the little gif's are taken from LAN DJ).

Greetz and keep up the good work, I love this plugin!!!
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 171.5 ms (85.6 ms) · 54 database queries in 75.4 ms
Current time: 2018-12-14, 03:03:30 (UTC +00:00)