Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General discussion RSS
no response in browser
can't get plugin to work
Morale Booster (Guest) #1
No profile available.
Link to this post
I'm having trouble getting the remote controle functions working.
I'm using Win XP, Winamp 5.03 and IE 6
Installed BrowsAmp ok.  Information displays OK in IE.  When the song finishs on it's own accord, BrowsAmp updates itself. 
However, the only thing I can change is the skin.  hitting the next button or clicking on a song in the playlist does nothing. 
Is there something i'm missing here?
thanks
- Morale Booster
Avatar
Henry (Administrator) #2
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Make sure you have user management and other stuff disabled. If you dont know what to enable/disable just delete the browseamp.ini located in "%WINAMPDIR%\plugins\browseamp" while Winamp is not running.
Morale Booster (Guest) #3
No profile available.
Link to this post
k
I diddn't have the admin acccess set up, doh
thanks. great plugin

- Morale Booster
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 138.1 ms (61 ms) · 41 database queries in 56 ms
Current time: 2018-12-14, 21:59:47 (UTC +00:00)