Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General discussion RSS
Two copies at once?
Page:  previous  1  2  3  4  next 
Avatar
Azimuth #16
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Thanks, Henry!
Avatar
Azimuth #17
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Some good progress now.  B)

BrowseAmp Touch Screen - BATS

Use guest for both name and password, and, check back occasionally! This will stay live as I fine tune it; keep in mind that it is in development (some things won't work).

This may just turn into my new fav skin!  :-D
Guest_Jimmyb2 (Guest) #18
No profile available.
Link to this post
Nice Az !!  Please dont lose the nice big Show screen. Thats my favorite. Just fill the remaining space to right with album view. No List

Keep up the good work.
Guest_jimmyb2 (Guest) #19
No profile available.
Link to this post
Tony

Looked at your skin using my Audrey. Try scaling back the buttons about .. mmm . 30%. A little too BIG for these small touchscreen pads. Looks good on 17" monitor, but no rouchscreen, however, does make it easier to find with the mouse     :)
Avatar
Azimuth #20
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
But... but... You said you were going to use the 1024x768 LCD!  :o  I s'pose I need to make an 800x600 version, too. That one would work better for me anyway.

I was actually thinking of dropping Show, but, that is a good idea. I could not think of what to do; bigger album art is perfect.  :-D
This post was edited on 2004-05-07, 03:10 by Unknown user.
Avatar
Azimuth #21
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
OK! I think it's just about done (800x600 version). Let me know if there are any other suggestions.
Avatar
Henry (Administrator) #22
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
I think there is an error in the source-code. It does not display the navi-images.
http://tonyno.ods.org:8088/gfx%5Cbats_main8.jpg
should be
http://tonyno.ods.org:8088/gfx/bats_main8.jpg

Same with bats_xport8.jpg.
This post was edited on 2004-05-12, 05:42 by Unknown user.
Avatar
Azimuth #23
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Ah! The old non-IE problem! I'm using "\" instead of "/". I'll fix it. You would think other browsers would check for that!
Avatar
Henry (Administrator) #24
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Ah! The old non-IE problem!
Wrong! The problem is your non-standard conform url. :-p
See this page.  :smart:

Btw: The media library links (top rated, etc...) are also wrong...
Avatar
Azimuth #25
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Hmm. I do not have any encoded characters (i.e. %5C) in the source. I did find "\"s, but, if this is wrong, IE should not like it either! Oh, well. That is MS for you...  :blink:

I'll check for more backslashes.

As for the media library, I just copied the files from the eXtended skin folders.  :huh:
This post was edited on 2004-05-12, 17:28 by Unknown user.
Avatar
eracerbit #26
Member since Apr 2004 · 15 posts · Location: FL,US
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
IE actually does 'fix' backwards slashes in URLs...
I've had a pretty bad experience trying to follow links on a page that was coded like that, the page had some homework assignment for my girlfriend, the links all had backslashes, and I had only my linux box at the time :(
I ended up viewing source and entering all urls manually.... the page worked fine in ie  :rolleyes:

IE will also escape (like space = %20) certain characters in links automatically.  It probably escaped those backslashes, so they looked like %5C in the URL bar.
<a href="http://www.way2.info" target="_blank">www.way2.info</a> - Find all information here
This post was edited on 2004-05-12, 19:06 by Unknown user.
jimmyb (Guest) #27
No profile available.
Link to this post
No release?? :(
Avatar
Azimuth #28
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
I was actually waiting on your comments!  ;)
Guest_Jimmyb2 (Guest) #29
No profile available.
Link to this post
Well it looks good on my lcd and crt screens bu I need to dowload to check it out on Audrey screen. I do not see anything on the volume and position slider however.
Avatar
Azimuth #30
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Do you mean that you don't see the sliders, or, that there are no markers? FYI, there are no markers used, just color differences.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  4  next 
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 234.4 ms (135.7 ms) · 97 database queries in 110.8 ms
Current time: 2018-02-25, 21:40:08 (UTC +00:00)