Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Features request RSS
User access by ip address possible?
paxton (Guest) #1
No profile available.
Link to this post
Hi,

just wanted to know if it was possible to restrict the access by ip addresses? I personally don't need a complex usermanagment with usernames and passwords it would be enough (no need to login) just to be able define a ip-range (in addition to the localhost settings)

Thanks!
Avatar
Henry (Administrator) #2
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Yes, that would be easy. I'll think of that next time (update).
paxton (Guest) #3
No profile available.
Link to this post
Quote by Henry on 2004-04-01, 13:00:
Yes, that would be easy. I'll think of that next time (update).
Wow, that was quick. Thanx in advance and thanx very much for that great plugin! I own an Sony Clie TH55 with wifi and after finding your plugin I am the most happiest person in the world ;-)))

cu marco
Avatar
Azimuth #4
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
OK, Henry, how did you implement this? When I put in IP's, it seems that I can ONLY connect with those. Is this the correct operation?
Avatar
Henry (Administrator) #5
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Yes, that is exactly the way it should be. Thought it would be much easier to add the "good" computers than the "evil" ones.  ;)
paxton (Guest) #6
No profile available.
Link to this post
Quote by Henry on 2004-05-09, 06:04:
Yes, that is exactly the way it should be. Thought it would be much easier to add the "good" computers than the "evil" ones.  ;)
Hey,

thank you very much for the ip feature. It's really great !
Avatar
Azimuth #7
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Is there any chance of adding the ability to allow certain IP's access without requiring a name/password but not block everyone else?
Avatar
Henry (Administrator) #8
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Sure! But don't expect this too soon...
Avatar
Azimuth #9
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Thank you sir!  :-D
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 189.4 ms (92.1 ms) · 69 database queries in 83.5 ms
Current time: 2018-02-25, 19:57:33 (UTC +00:00)