Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General discussion RSS
Problem With My Playlist
the server doesn't show my playlist
duxlax (Guest) #1
No profile available.
Link to this post
everything with browseamp works fine except that my playlist isn't shown. when i add a file to my playlist it gets added in the winamp window but isn't shown in the browseamp control center, even after refreshing. i saw another user had the same problem and he fixed it by downgrading his winamp version which i also tried but it failed to work for me.

i'm using BrowseAmp v.2.04 and winamp 2.81, though i also tried it with winamp 2.91 and that also did not work.

any suggestions for getting it to work would be much appreciated.
Avatar
Henry (Administrator) #2
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
BrowseAmp read the supported files from Winamp. If that function fails you may get an empty playlist. To fix this problem try to add/edit the following line in the files section in %WINAMPDIR\plugins\browseamp\browseamp.ini
[Files]
Extensions=CDA:MPG:MPEG:M2V:AVI:ASF:WMV:MID:MIDI:RMI:KAR:MIZ:mod:mdz:nst:stm:stz:s3m:s3z:it:itz:xm:
xmz:mtm:ult:669:far:amf:okt:ptm:MP3:MP2:MP1:NSV:NSA:OGG:WAV:VOC:AU:SND:AIF:AIFF:wma:m3u:pls:
All extensions must be written in ONE line (no CR/LF). Add other extensions if you like.

Hope this works.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 150.9 ms (68.8 ms) · 39 database queries in 63.6 ms
Current time: 2018-12-18, 13:58:33 (UTC +00:00)