Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General discussion RSS
Album Art Issues
Avatar
Azimuth #1
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Ah ha! When my album art stops working, reloading the playlist fixes it! Does this give you any ideas on what to check for?
Avatar
Henry (Administrator) #2
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
What exactly do you mean with reloading the playlist?

What happens if you right-click the image and choose "show image" or something like that?

Can I test it? Post your skin here, plz.
Avatar
Azimuth #3
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
1. Clear the playlist (do a "?clear"), then, select my playlist in the browser. I have 801 songs in my playlist, if it makes a difference.

2. There is no image to click when this happens! Right-clicking in the general area brings up normal web page options (like back and forward).

3. This happens with any skin that I use (i.e. base, ttunes).
Avatar
Clay #4
Member since Jan 2003 · 91 posts · Location: Seattle, Washington, USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
I can't seem to get album art to display ... any tricks?

Thanks - Clay
Avatar
Azimuth #5
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
What skin are you using? The latest Extended seems to have a code issue. Look here...

Potential Album Art Problem in BA 2.04 Thread
Avatar
Clay #6
Member since Jan 2003 · 91 posts · Location: Seattle, Washington, USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
That fixed it! Great feature. I guess I just grabbed a copy at the wrong minute :-p

I really like the new extended skin ... it seems to replace the old true Saxtus Skin that has server me so well over the last year ... I'm a little sad it see it go  :(

Thanks - Clay

P.S. In terms of finding Album art I have most of mine from CCDB ripped CD's. I'm also looking around for other sources.
Avatar
Azimuth #7
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
I think I finally found the problem with my album art going away. My playlist used full paths (i.e. "//kids/music/...". When I went in and removed the full path references, it started working again.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 165.9 ms (81.6 ms) · 69 database queries in 71.6 ms
Current time: 2018-12-14, 21:50:15 (UTC +00:00)