Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General discussion RSS
Another Possible Problem With 2.2
balance does not work correctly
genekeenan #1
Member since Mar 2003 · 18 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
something weird is happening where even when i try scoping my variables as in
i call myvars.html

and in the html document it says mybalance=<#balance>
say it returns mybalance=2

but when i look at winamp the balance is set to 50%

I can get the slider control for balance to work but it will not go below the 50% mark.

I would like to think it is user error but i can't figure it out. Any help would be great

thanks,

gk
Avatar
Azimuth #2
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
I think you mean 2.02.  :-D  It works fine on my system (full swing from -100 to 100).
Avatar
Henry (Administrator) #3
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Please consider that the <#balance> value range is from -100(left) to +100(right). So just add an offset of 100 to your mybalance value to keep it positive ('cause <td> width can't be negative  ;)  ).
genekeenan #4
Member since Mar 2003 · 18 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
i knew it was a user error.  :smart:  It just did not appear so when i was scoping the variables.

regards,

gk
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 140.5 ms (57.2 ms) · 54 database queries in 50.2 ms
Current time: 2018-08-19, 11:29:53 (UTC +00:00)