Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Skins RSS
Help! Skins Not Detected!
Can't get any skins to be detected!!
Avatar
DigitalChaos #1
Member since May 2003 · 1 post
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
For the life of me, I can not figure out what is wrong! I can not get ANY skins to be detected in BrowseAmp 2.01! The only one ever available is the Base skin. I have tried installing every skin on this site and they all come to the same conclusion...  NOTHING!

I am running WinAmp 2.91 if that has any impact on things.

I have an app that I am trying to run and it needs to run with a particular skin.

Any help would be greatly appreciated!

-DC
Avatar
Henry (Administrator) #2
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
:blink: Maybe you tried some old BRowseAmp 1.xx skins. They don't work with BrowseAmp 2.xx! Did you try the TTunes skin?

And you need to restart BrowseAmp after installing a new skin.
Keefy #3
Member since Mar 2003 · 89 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Henry, is there any way to add a new skin without a restart? For example, when you open the config screen, the skin list could be regenerated automatically for the installed skins at that moment.
Avatar
Henry (Administrator) #4
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Yes, why not! Give some days.
Avatar
Azimuth #5
Member since Jan 2003 · 427 posts · Location: Chicago, Illinois - USA
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
I like this one! It has been tough while developing multiple skins!

Tip: Don't ever change the name of a skin folder when it is the current skin!
Guest (Guest) #6
No profile available.
Link to this post
Quote by Henry on 2003-05-15, 10:46:
:blink: Maybe you tried some old BRowseAmp 1.xx skins. They don't work with BrowseAmp 2.xx! Did you try the TTunes skin?

And you need to restart BrowseAmp after installing a new skin.
Yep, tried that one, as well as every other one I could find. With no luck....    :o

The files go straight into the ..\winamp\plugins\html dir, right?
Avatar
Henry (Administrator) #7
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
The files go straight into the ..\winamp\plugins\html dir, right?
No!  :o 
They need a separate directory in the %WINAMPDIR%\plugins\browseamp folder like: %WINAMPDIR%\plugins\browseamp\base where the base skin is stored.
So please extract it into the correct folder.  ;)
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 198.6 ms (90.9 ms) · 67 database queries in 80.7 ms
Current time: 2018-07-22, 18:50:07 (UTC +00:00)