Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General discussion RSS
Browseamp 2 Beta
Page:  previous  1  2  3 
Keefy #31
Member since Mar 2003 · 89 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
My bad...I just installed the latest Winamp and it's all fine now. Got the file browser working in my XML skin now, pretty happy about that, it's taking shape now!  :-D
Aaron #32
Member since Mar 2003 · 64 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Henry please explain... How can I get <#status> to display 'stopped' and not 'stop'?
<a href="http://www.way2.info" target="_blank">www.way2.info</a> - Find all information here
Avatar
Henry (Administrator) #33
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Edit index.html (or whatever your file is) and insert/replace the following tag:

<#status on_play="playing" on_stop=stopped on_pause=paused> as described in the help...  ;)
Juido #34
Member since Apr 2003 · 28 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
hmmm

whats the diffrent of playifnotplaying and just play ?

both seems to do the same.

can u split them to diffrent access levels ?
--
Lead-Dj of
#generation.X - the next Generation is You
#generation.X @ Quakenet
Juido #35
Member since Apr 2003 · 28 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Big Bug ?

I added a user "ITR-Rock" who is only allowed to add tracks to the playlist and change play status.
But he is able to remove from the playlist too.
--
Lead-Dj of
#generation.X - the next Generation is You
#generation.X @ Quakenet
Avatar
Henry (Administrator) #36
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
who is only allowed to add tracks to the playlist and change play status.
But he is able to remove from the playlist too.
Found. Thanks!
Aaron #37
Member since Mar 2003 · 64 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Offset & Length - still have problem when using large 'length'.

I seem to be able to repro it without effort. At times it seems to work fine for the firt few songs but then I will click the forward 5 or 6 times and then the bug appears.

Anyone else have this problem?
<a href="http://www.way2.info" target="_blank">www.way2.info</a> - Find all information here
Avatar
Henry (Administrator) #38
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
A new BrowseAmp 2 beta is out now: see this thread
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 217.8 ms (124.4 ms) · 75 database queries in 108.8 ms
Current time: 2018-02-25, 05:24:09 (UTC +00:00)