Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General discussion RSS
Where Can I Edit The Language?
mavas (Guest) #1
No profile available.
Link to this post
Hey,

I've got BrowseAmp, and the Saxtus plug-in. These are great for party's, especially when user management is enabled, and nobody can adjust the songs!  B)

To finetune some things, I gave the search option bigger sized letters, so anyone can see it, and I changed some words into Dutch.

What I can't find is where to adjust the rest of the words.
Where can I find these, and which program do I have to use?
I will send all the files in Dutch if you like.

Greets, Mario van Schie
Netherlands
Avatar
Henry (Administrator) #2
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Thanks for using my plugin. :-D  

You can find the most words in the html templates. Some words (these little tooltips or the browser form) are hardcoded and you cannot change these by now. I hope to change this soon...

What words do you mean exactly (example)?
mavas (Guest) #3
No profile available.
Link to this post
Offcourse.

Well, I mean such words as "playing", "no", "yes", and "search results for xxx", "not found".
And the comments on the playlist.
I will add a picture, hope it's not to big  :)

[Image: http://home.quicknet.nl/qn/prive/m.van.schie/andrew/browseamp.jpg]
Avatar
Saxtus (Administrator) #4
Member since Jan 2003 · 147 posts · Location: Athens, Greece
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Quote by mavas on 2003-02-21, 22:59:
Offcourse.

Well, I mean such words as "playing", "no", "yes", and "search results for xxx", "not found".
And the comments on the playlist.{...}
Please register yourselft to this board so you can send me a Personal Message (PM) with a URL pointing to your changes to my skin (a .ZIP file probably with the html files in it) so I can incorporate the new language at some next version.
Saxtus
Avatar
Henry (Administrator) #5
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Take a look at the BrowseAmp help(2.3 HTML tags->) . You can specify the string to display with these parameters.

extraction here:
Status
 Winamp status (playing, paused or stopped)
Parameters: play=<message>  Message to display if Winamp is playing
pause=<message>  Message to display if Winamp is paused
stop=<message>  Message to display if Winamp is stopped
playimg=<image>  Image to display if Winamp is playing (may include Path)
pauseimg=<image>  Image to display if Winamp is paused (may include Path)
stopimg=<image>  Image to display if Winamp is stopped (may include Path)
Example: <#Status stopimg=gfx/winamp2_03.gif playimg=gfx/winamp_03play.gif pauseimg=gfx/winamp_03pause.gif>
If no parameter is given it will say "playing", "paused" or "stopped"
mavas #6
Member since Feb 2003 · 24 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Hey, thanks for the fast replies!
Those tips for the help-section really helped me!

Maybe you can implement extra options for the search in the Browseamp configuration.
- Search in current folder and subfolders,
- Search in root and all folders,
- Search in all harddrives

This way it's possible to search for a song that's not in the current folder. This makes the search easier for dumb people (or drunk people)  :-p
Avatar
Henry (Administrator) #7
Member since Jan 2003 · 865 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Maybe you can implement extra options for the search in the Browseamp configuration.
- Search in current folder and subfolders,
- Search in root and all folders,
- Search in all harddrives
Well...the current version does search in the current folder and all subfolders...  ;)

The other options are a good idea. Although searching all hdd's would take a while...
This post was edited on 2003-02-22, 17:08 by Unknown user.
mavas #8
Member since Feb 2003 · 24 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Quote by Henry on 2003-02-22, 15:07:
Well...the current version does search in the current folder and all subfolders...  ;)

The other options are a good idea. Although searching all hdd's would take a while...
Offcourse, i know that :P
But i meant that you can select what the search will do when you enter a searchstring.
You can not select what it will do in the playlist, but only in the configuration. So it will be checkboxes or something like that.

This would be handy because I have 40GB of mp3's divided into 2 partitions.  ;)
See what you can do, it's your program, so you decide  :-p
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 155.9 ms (75.8 ms) · 68 database queries in 58.6 ms
Current time: 2018-07-17, 09:23:04 (UTC +00:00)