Not logged in. · Lost password · Register

All posts by dosser (2)

topic: No Cover shown  in the forum: General discussion
Avatar
dosser #1
Member since Oct 2006 · 2 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Quote by Azimuth on 2006-10-25, 21:57:
I would check the MP3 Root Directory setting in your BA config.
The MP3-Root is an \\SERVER\MUSIC

and playing, editing + saving playlists work ok.

i don't understand why the link to the cover-file is so cryptic ??

when I play

\\SERVER\MUSIC\ARTIST\ALBUM

the link shown where the folder.jpg should be, looks like this:

//WINAMPPC/*front.jpg%20%20*folder.jpg?src=%5C%5CSERVER%5CMUSIC%5CARTIST%5CALBUM
^^^^^^^^^^
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
topic: No Cover shown  in the forum: General discussion
Avatar
dosser #2
Member since Oct 2006 · 2 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Everythings works fine with this nice proggi

But i cant get the covers to be shown.


Winamp and plugins are installed on WINAMPPC

The music directory is on \\SERVER\MUSIC

And in each directory i have a folder.jpg or front.jpg


when I play \\SERVER\MUSIC\ARTIST\ALBUM  the link shown where the folder.jpg should be, looks like this:

//WINAMPPC/*front.jpg%20%20*folder.jpg?src=%5C%5CSERVER%5CMUSIC%5CARTIST%5CALBUM



Any hints for me ??
This post was edited on 2006-10-25, 13:10 by Unknown user.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Special characters:
Special queries
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 174.1 ms (92.2 ms) · 40 database queries in 90.6 ms
Current time: 2020-05-29, 16:49:27 (UTC +00:00)